Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 27-02-2018 07:35:49

JonaFelix
Nouveau membre
Date d'inscription: 27-02-2018
Messages: 2

Adidas yeezy

Az Adidas yeezy és a szárnyak + szarvak együttesen készülnek egy új Fall / Winter 2017 kollekcióra ebben a szezonban, folytatva egy olyan együttműködést, amely egyesíti az időtlen adidas sportruházati designot a kanadai férfi ruházat címke pontos esztétikájával. Az új kollekcióban megtalálható a ruha és a négy lábbeli modell, amelyek az adidas Originals a szárnyakkal + szarvakkal a klasszikus és modern Three Stripes lábbeli kialakításával.

Folytassa az alábbi lépéseket, hogy megnézze az adidas Superstar Light Grey-ből készült további képeket, amelyek jobb megjelenést biztosítanak. Az Originals tovább folytatja az adidas Superstar kiadásait. Ezúttal felváltják a hagyományos bőrmetszeteket, miközben fedezik őket a Core Black-ben. Amint láthatja, ez az adidas Superstar feketével rendelkezik a felsőrészen, miközben velúrból készült. Az egyszerű megjelenés befejezése után fehéren futunk a talpakon, amely kiterjed a külső talpra, amely kiegészíti a megjelenést.

Tavaly Rita Ora csatlakozott az Adidas ultra boost-hez, és rögtön bemutatta a "Metal Toe" adidas Superstar 80-as párosodat, melyet eredetileg együtt gondoltak. Most meglátjuk az esztétika visszatérését ezekkel a "Gold Foil" Superstar 80-asokkal kizárólag a hölgyeknek. Itt a kagyló lábujja még az első dolog, hogy megragadja a figyelmet, mint az arany fólia nyomtatás az alapon ütközik egy prémium fekete bőr és velúr egész. Ez egy olyan nézet, amit a NIKE-nak választottunk, de most a három csík összekapcsolódik a fémes fóliával.

Tavaly Rita Ora csatlakozott az Adidas cipő-hez, és rögtön bemutatta a "Metal Toe" adidas Superstar 80-as párosodat, melyet eredetileg együtt gondoltak. Most meglátjuk az esztétika visszatérését ezekkel a "Gold Foil" Superstar 80-asokkal kizárólag a hölgyeknek. Itt a kagyló lábujja még az első dolog, hogy megragadja a figyelmet, mint az arany fólia nyomtatás az alapon ütközik egy prémium fekete bőr és velúr egész. Ez egy olyan nézet, amit a NIKE-nak választottunk, de most a három csík összekapcsolódik a fémes fóliával.

Hors ligne

 

Pied de page des forums