Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-07-2018 11:15:19

Bekking
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-07-2018
Messages: 2

Adidas Samba trænerne er indendørs fodbold træningssko

Adidas Samba trænerne er indendørs fodbold træningssko. De er de mest populære sko fra Adidas Originals. Faktisk er hver Adidas fan sikkert at have en Adidas samba i sit skab. Denne sko betragtes som en af ​​de mest solgte sko fra nyere tid. Det er den næstbedste solgte Adidas-sko med omkring fem og tredive millioner af par, der sælges over hele verden.

Adidas zx flux dame Desuden betragtes disse træner som en ultimativ klassisk sko fra Adidas. Denne sko vil aldrig falme væk fra mode. Du kan genkende disse sportssko på en gang, selv fra et langt væk fjernt. Skoen har en tan gummisål, og denne funktion skelner sko fra andre sko af dette mærke.

Adidas Samba trainers er designet og fremstillet i en lang række farvekombinationer. Men den mest populære farve, der er tilgængelig med denne sko, er den klassiske sort med 3 hvide striber. Denne farve passer bedst med et par jeans og hvid / sort farve t-shirt.

Adidas sko superstar Disse Adidas-træner blev lanceret i år 1962 for at sætte fodboldspillerne i stand til at blive uddannet på iskold hård grund. Dens originale design fremhævede klassiske 3 striber og guld trefoil på foldbare tunge. Med tiden blev Samba udviklet til Samba Millennium og Samba '85. De klassiske modeller af disse sneakers undergår stadig en fremstillingsproces under navnet Classic M. Den originale model bruges dog nogle gange til street play, træning og afslappede lejligheder.

Hors ligne

 

Pied de page des forums