Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-07-2018 10:46:59

Tjalling
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-07-2018
Messages: 3

Dit is het verhaal van Pandora's Box

De Pandora-kralen zijn voor het eerst ontstaan ​​in Kopenhagen, Denemarken, en hebben toen hun verhuizing uit Europa naar de Verenigde Staten gemaakt. Pandora kralen sieraden zijn in feite charm kralen armbanden, waar je de bedelkarakters op koos.

Het idee voor Pandora Beads-sieraden is afkomstig uit de Griekse mythologie. Wat ze deden is het verhaal van Pandora's Box nemen en er inspiratie uit halen, vandaar de naam. Dit is het verhaal van Pandora's Box:

Zeus was erg boos op Prometheus omdat hij vuur had genomen van de onsterfelijken en hem later aan de stervelingen had gegeven. Hij wilde hem en de stervelingen daarvoor straffen, dus bedacht hij een plan. Hij maakte Pandora sale, de eerste vrouw. Ze kreeg verschillende functies en geschenken. Verschillende Goden hebben haar verschillende dingen aangeboden. Een geschenk dat ze kreeg was een halsketting van Charites, de godin van de charme. Ze kreeg ook een doos die ze niet mocht openen.

Pandora ketting besloot toen dat het een grote productiefaciliteit nodig had, die in 2005 in Thailand werd gevonden. Het enorme zes verdiepingen tellende gebouw maakt het mogelijk dat miljoenen kristallen kralen, zilveren bedels, Pandora armbanden en zilveren kralen elk jaar worden gemaakt. In tegenstelling tot andere bedrijven die van dit niveau van succes genieten, weigert het bedrijf een compromis te sluiten over zijn toewijding aan kwaliteit, zijn werknemers en vooral zijn klanten.

Hors ligne

 

Pied de page des forums