Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-07-2018 11:00:01

Tjalling
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-07-2018
Messages: 3

Den tredje måde at ødelægge dine fødder om sommeren

Ondskaberne til varmt vejr, underhydrering og inaktivitet

Den tredje måde at ødelægge dine fødder om sommeren er at drikke rigeligt med vand, holde dem i bevægelse og holde dem forhøjede i tyve minutter hver dag. Sommertid kan forårsage hævelse i fødderne og anklene, som kan forværre problemer som hælbensporer og flade fødder. Disse medvirkende lidelser kan forårsage, at fødderne har smerter eller føler sig ømme ved slutningen af ​​dagen.

En foreslået fysisk fitness plan, der virkelig hjælper afkøle kroppen samt øge omsætningen er at fuldføre omgange i poolen. Hvis udøvelse, fremragende væskeindtag og 20 minutter at holde foden forhøjet er konsekvente gennem sommeren, vil fødderne være mindre smertefulde og vil ikke hævelse falde. Denne sommer, prøv en fodmassage og pedicure, understøttende Salomon sko udsalg og hæve fødderne. Du vil straks fugte huden, mindske inflammation og lindre smerter. Gå ikke glip af at give dine fødder den afslappende overbærenhed, de fortjener!

Salomon goretex sko dame er konstrueret af ballistisk nylon og har et stærkt robust design, som er i stand til at tage på alle terræn. Foden er forsynet med en 100% vandtæt og vindtæt Gore-Tex pakning og en gusseted tunge. Fødderne er isoleret og beskyttet mod elementerne uden at reducere åndbarheden. Overdelene er konstrueret af stærkt åndbar vandtæt tekstil, idet vægten holdes på det rene minimum. Sømene er svejsede lukkede, hvilket reducerer sømmen for at begrænse svage punkter fra at udvikle sig efter kraftig brug, i lang levetid.

Hors ligne

 

Pied de page des forums